Grafisch Ontwerp / Design

Kan ik in Kirra Jaarverslag een op maat gemaakt ontwerp gebruiken?

Ja, dat kan. Kirra Jaarverslag is flexibel. Het pakket heeft standaard een template voor het online jaarverslag en de PDF. Deze zijn helemaal aan te passen naar jouw ontwerp. Neem contact op voor een prijsopgaaf. 

Komt Kirra Jaarverslag standaard met een ontwerp van de website en PDF?

Ja, standaard komt Kirra Jaarverslag met een standaard-ontwerp voor de website. Een voorbeeld zie je op:  http://demojaarverslag.sites.kirra.nl/. Zelf kun je in het pakket je logo en de basiskleuren voor titels, linkerbalk, linkjes, rechterbalk, etc. instellen. Uiteraard pas je ook eenvoudig alle content aan van je jaarrapport, waaronder afbeeldingen en tekst. Hiervoor heb je geen specialisten nodig.  

Ik lees dat de jaarverslagwebsite responsive is. Wat houdt dat in?

De standaard-template van Kirra Jaarverslag is ontwikkeld voor verschillende schermgroottes, zoals desktop, tablet en mobiel. Alle content van je jaarverslag is ook toegankelijk via andere devices dan desktops. We kunnen niet garanderen dat alle elementen, zoals sliders, afbeeldingen, etc. er exact hetzelfde uitzien als op de desktop-versie. 

Kirra Jaarverslag is geoptimaliseerd voor de volgende mobiele browsers:

  • iOS (vanaf versie 7): Google Chrome en Safari (laatste release op offertedatum)
  • Android (vanaf versie 4): Android browser en Google Chrome (laatste release op offertedatum)

De website werkt waarschijnlijk ook vrij goed op andere besturingssystemen, maar dat wordt niet gegarandeerd. Andere besturingssystemen kunnen op verzoek volledig ondersteund worden. Hieraan zijn meestal meerkosten verbonden.