Branches Kirra Jaarverslag

Voor de zorg, het onderwijs, woningcorporaties en goede doelen & stichtingen

Elk jaar weer een jaarverslag maken dat voldoet aan alle eisen? Dat kost veel tijd en geld. Met Kirra Jaarverslag maak je eenvoudig, efficiënt en veilig een jaarverslag voor de zorg, het onderwijs, woningcorporaties of goede doelen en stichtingen. Zo bespaar je tijd en geld zonder kwaliteit in te leveren. Gebruik Kirra Jaarverslag ook in jouw branche. Realiseer en publiceer je jaarlijkse rapportage met Kirra. Meer weten? Lees dan in onderstaande links hoe Kirra jou helpt bij het maken van het jaarverslag. 
Zorginstelling

Veel zorginstellingen kiezen ervoor zich jaarlijks te verantwoorden met een jaarverslag. Dat is niet altijd verplicht. Toch kiezen veel organisaties hier wel voor. Zij maken een sociaal jaarverslag.

Kirra helpt je hierbij. Hoe?

Jaarverslagen zorg maken

Stichting of goed doel

Goede doelen moeten transparant zijn over de besteding van het geld dat binnenkomt. Het jaarverslag is de uitgelezen mogelijkheid om deze verantwoording af te leggen.

Bekijk hoe Kirra je hierbij kan helpen!

Jaarverslag stichting maken

Woningcorporatie

De verslaglegging van woningbouwcorporaties is belangrijker dan ooit. Soberheid en terughoudendheid daar draait het om.

Wil jij ook efficiënt en dus goedkoper je jaarverslag realiseren met Kirra?

Jaarverslag Woningbouwcorporatie maken
Onderwijs

Alle onderwijsinstellingen (MBO, HBO en Universiteit) verantwoorden zich jaarlijks met hun jaarverslag. Daaraan stelt de overheid specifieke eisen. Kirra biedt hulp.

Kies ook voor een perfect jaarverslag.

Jaarverslag onderwijs maken

 

Jaarverslag of rapportage maken voor een andere branche?

Met Kirra Jaarverslag maak je voor veel verschillende branches efficiënt en veilig je jaarverslag. Wij maken jaarverslagen voor beursgenoteerde bedrijven, semi-overheid instellingen, musea, kredietbanken, groot MKB, bibliotheken, bedrijven uit de energiesector en vervoerssector.  

Naast jaarverslagen maakt Kirra ook andere rapportages. Bijvoorbeeld interne rapporten en kwartaalrapportages voor AVA en RVC.  Ben jij benieuwd wat Kirra voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? 

Neem contact met ons op. 


Overtuigd van de kracht van Kirra Jaarverslag?

Prachtige klanten hebben de afgelopen jaren het gemak van Kirra Jaarverslag ervaren. Ervaar het ook!